..lukee mun lonkerossa. Kaikenlaista. Mut joo, eilen oli äitienpäivä ja mut pakotettiin Turkuun ravintolaan syömään. Ei silti etten olisi halunnut mennä, mutta en olisi halunnut mennä vielä koska huomenna täytyy taas junailla Varsinaiseen Suomeen. Oli silti hyvät sapuskat ja pääsin taas yhdestä keskeneräisestä neuletyöstä eroon kun kiukulla tein sen lauantaina valmiiksi. Äiti sai samanlaisen kaarrokeliivin kun olen tehnyt itsellenikin. Ohje on Marie Wallinin "Desert" ja se on julkaistu Suuren Käsityön numerossa 4/2011.

Olen mä muutakin puuhastellut. Tein työkaverin läksiäisiin muffinseja. Muokkasin sitä samaa vanhaa reseptiä keväiseksi ja päädyin sitruunamuffinseihin. Lisäksi oli vaatimuksena että taikina on maidoton. Laitoin suklaan sijaan yhden sitruunan raasteen ja piimän korvasin kahdella purkillisella Yosa-jogurttia (sitruunanmakuista), joka on siis maidotonta. Kun muffinit oli jäähtyneet, pursotin sisälle omatekoista lemon curdia. Kuorrutus on Betty Crockerin Vanilla Frosting ja päällä on sitruunankeltaiset nonparellit. Hyvää oli!

 Eilen ihmeteltiin kun aurinko paistoi vielä kahdeksan jälkeen kirkkaalta taivaalta. Lippukin oli vielä salossa kun vihdoin päästiin kotiin äitienpäivänvietosta.