Ei työtätekevä oikeesti ehdi muuta kun stressata kaikesta. Vielä kun yrittää samalla tehdä koulujuttuja lopulliseen pakettiin, ravata kissanristiäisissä ja purkaa -edelleen- muuttolaatikoita. Neulominen sujuu nykyisin lähinnä bussissa, junassa ja joskus iltaisin uutisten lomassa. Välillä mulla on ollut neuletyö mukana pubissakin, kun kavereita täytyy nähdä mutta joululahjadeadlinet painaa päälle. Olenkohan mä luonut osan tästä stressistä ihan ite..?

Pari viikkoa on mennyt mukavasti kun välillä on töistä tullessa ollut ruoka valmiina pöydässä. Myös se, että saa päivän päätteeksi jutella muillekin kun kissoille saa olon tuntumaan ihmeellisen selväjärkiseltä. Olen kaiken hämmennyksen keskellä yrittänyt nauttia pienistä kiireettömistä hetkistä kotona ja nautiskellut auringonsäteistä huurteisessa parvekelasissa.

Postiluukkuun on kolahdellut vuorotellen Suuri Käsityö ja Kotivinkki, kummassakin on ollut neulojalle kivoja lahjavinkkejä ja ideoita syksyisiin projekteihin. Tajusin tosiaan myös sen, että saan haluamani ylimääräisen tunnin vuorokauteen neulomalla työmatkat bussissa istuessani! Rauhalliseen viikonloppuaamuun kuuluu tosin kahvihetki raidallisen sukan ja tuoreen lehden kanssa. Isille valmistui muhkeat sukat Novitan uudesta Sinisorsa -langasta.