Niinkuin tässä on tullut selväksi, pikkusiskot ovat päättäneet lisääntyä ja valloittaa maailman. Mikä sen sopivampaa nyt kun mulla on tämä neulomiskuume vauvakuumeen lisäksi. Aloitin jo ekan siskon pojalle peittoa Stitch ´n Bitchin Pikkupiltin Perintöviltti-ohjeesta, mutta keskeneräinen peitto unohtui kaverin luo Espooseen ja jäi unholaan. Nyt tein sen valmiiksi sopivasti toisen siskon poikavauvalle.

Vähän vimpulahan tuo on..käsialasta huomaa paikoin että peittoa on aloiteltu vuosi sitten kun harrastus oli uusi. Eli jälki paranee peiton loppua kohden.. Toivottavasti tälle on kuitenkin käyttöä vaunupeittona, vaikka ensin luvassa onkin kesäkuukausia.

Hauskaa tekstinauhaa löysin Sinooperin Tilda-hyllyköstä.

Samainen vauveli sai heti synnyttyään jo kevyemmän peiton Novitan Pretty Baby-langasta. Ohje löytyi vyötteestä. Tätä lankaa oli mukava neuloa, suosittelen. Ja väri vaihtui mukavasti. Helppo, parin illan projekti.

Seuraava vauva odottelee masussa ja putkahtaa maailmaan elokuun paikkeilla. Hänelle aloittanen samanlaista perintövilttiä kuin yllä, ettei jää ilman niinkuin isoveljelleen kävi.

Työn alla on myös pikkuruinen villatakki kuvan Sisu-vauvalle. Mä alan toivoa kohta lisää talvikuukausia että voisin perustella tätä neuleitten määrää jotenkin muuten kuin omalla addiktoitumisella...