Eiks vuoden vaihtuessa kuulu aina laskea kaikki tavarat? Näin mä ainakin perustelin hollantilaiselle sitä, miksi kaikki langat piti ottaa ulos kaapista ja levittää olkkarin lattialle.

Mä luulin et olis ollut enemmänkin lankaa kaapissa, mutta kasa näyttää mielestäni melkoisen kohtuulliselta. Tosin kuvasta puuttuu se säkillinen jämälankaa, jonka vein neulomaan opettelevalle kaverille. Mä meinasin ensin etten tee uudenvuodenlupauksia, vaan aioin olla sama ärsyttävä itseni tänäkin vuonna. Hiljaa sisimmässäni lupasin kuitenkin saattaa keskeneräiset neuletyöt loppuun ja käyttää jo ostettuja lankoja pois aina kun mahdollista. Hyvin on menny sikäli, että eilenkin tuli valmiiksi äidille aloitettu liivi, joka on ollut käsityökorin pohjalla jos ties kuinka kauan.

Jos joku bongaa kuvasta jotain erityisesti himoitsemaansa, niin saapi tiedustella; voin vaihtaa tai myydä. Tuossa on ainakin jotain Novitaa, jota ei enää kaupasta saa. Limenvihreän aion pitää, koska teen siitä oudolle kaverilleni alienhuivin. Ja jos joku on Ravelryssa, ni saapi liittää mut kaveriksi! Olen siellä niin yksin..nyyh!

page-normal.jpg

Franciksen mielestä neuleharrastuksessa on parasta seetripuupallurat.