Ostin ensimmäisen Tilda-kirjani (Tildan kevät) jo viime keväänä. Ihastuin söpöihin malleihin ja herkullisiin pastelliväreihin. Osa kaavoista on myös mukavia aloittelijankin tehdä. Tehtailin maalis-huhtikuussa mm. tällaisia tilkkusydämiä useammankin (löytyi vanha kuva puhelimesta..heh).

Ja Tilda-henkisiä kankaita on vilahdellut muissakin käsitöissäni...

En ole kuitenkaan raskinut ostaa "oikeita" Tilda-kankaita, yhtä kauniita kukkakuoseja löytyy tällähetkellä joka kangaskaupasta ja jopa kirppareilta kun vain pitää silmät auki.

 

Asiaan. Olen tällähetkellä hyvinkin rahaton, eikä saisi todellakaan ostella turhia. Siksipä ei olisi kannattanut kävellä myöskään sisään kirjakauppaan kun sellainen osui viime viikolla kohdalle. Matkaan tarttui aivan ihana uusi Tildakirja, Tildan tapaan. Hintakaan ei lopulta päätä huimannut (14,90€).

Ihastuin tähän kirjaan sen ohjeiden moninaisuuden vuoksi. Ompeluohjeiden lisäksi oli vaikka mitä muuta askarteluideaa, kesäsandaalit, säilytysratkaisuja ja sisustusideoita.

Joskus kun mulle tulee se ihana talo...

Ja ompelunharrastaja saa tehdä itselleenkin jotain kivaa...

Mutta, mutta..kun tälle sivulle pääsin kaupan hyllyjen välissä, niin ostopäätös oli taattu! Iki-ihanan saippuakakun ohje! Turha kai mainita että olen jo käynyt hakemassa saippuamassaa ja väriaineita... kun ehtis vaan joskus kokeilemaan tätä vielä. Saippuahullun viimeinen lankeamus!

Perustelin hankintaa myös sillä, että kirjasta löytyi toinen toistaan ihanempia lahjaideoita. Katsotaas mitä m'ä näistä keksin, ihan kaikkea ei viitsi paljastaa.