Osallistuin Vaihtobaarissa syksyiseen kierrätyskaveri -vaihtoon. Tarkoitus oli lähettää kierrätyskaverille väh. 10€ arvosta kirppikseltä tms. kierrätettyä tavaraa, josta toinen pitää. Itse pidän eniten siitä, kun saa vakoilla etukäteen mistä toinen pitää ja sitten etsiä niitä kirppikseltä. Todellista aarteenmetsästystä.

Oma pakettini lähti Jadeketulle. En muistanut ottaa paketista kuvaa, mutta Jadeketun blogista voi käydä vakoilemassa mitä Viikistä lähti postiin. Oli suht helppoa löytää lähetettävää jollekin, joka myös tykkää kissoista ja käsitöistä.

Posti toi mullekin paketin, ja lähettäjänä oli Vaihtobaarin emäntä Tanja. En mä ehtiny ottaa mitään kuvaa avaamattomasta paketista, koska revin sen niin innoissani auki.

Paketista paljastui vaikka mitä ihanuuksia! (Samalla tajusin miten kalliita kirppikset on Helsingissä, jos muualta saa muka noin paljon kympillä..). Tanja on selkeästi vähän vakoillut Buckyn blogia, koska kaikki oli mieluista. Takana näkyvä laukku oli ihan uuden uutukaisen näköinen ja tykkään sen kahvoista tosi paljon. Paketissa oli paljon materiaalia tuunailuun, kangasta ja pitsejä. Ja tuo nukkekotikalusteiden määrä! Jeeee!!

Nukkekotikalusteita oli vaikka kuinka, ja osasta keksin heti mihin niitä käyttää. Nämä makuuhuoneen kalusteet ovat Lundbyn, enkä ole aiemmin nähnyt yhtä hyväkuntoista settiä! Takana vanhoja saksalaisia nukkeja, ja niinikään Lundbyn pesuhuone-elementti. Ihanat bambukalusteet sopivat passelisti tekeillä olevaan aasia-teemahuoneeseen.

Pitsit olivat myös mieluisa ylläri, koska olen keksinyt käyttää niitä nyt askartelu/tuunausmateriaalina. Ovat myös uskomattoman kalliita Helsingissä, joten olen todella kiitollinen tästä lähetyksestä! Kellokosken Prinsessan tarina on kiehtonut, ja juuri hypistelin tuota pokkaria rautatieaseman Pocket Shopissa, mutten ostanut. Tätä kirjoittaessa olen jo puolessavälissä Prinsessan tarinaa.

Suuret kiitokset Tanjalle kivasta paketista!