Maryn lelukauppa oli alunperin tarkoitus rakentaa puiseen viinilaatikkoon. Ihastuin kuitenkin keräämään leluja ja rekvisiittaa aika paljon..ja kun tavarat eivät enää edes mahtuneet säilytykseen ko. viinilaatikkoon, päätin koota kaupan ja katsoa mikä on tilanne. Tilanne on se, että Marylla on tätämenoa lelutavaratalo hoidettavanaan. :) Tässä hahmotelma lelukaupasta koottuna kirjahyllyyn.

1993498.jpg

Mary on vihdoin saanut -edes jonkinlaisen- kassakoneen ja tutkiskelee sitä ihastuneena. Huhujen mukaan Villa Irikseen olisi syntynyt uusi vauva, joten ehkäpä Mary saa pian myös ensimmäiset asiakkaansa...:)

Vaaleanpunainen pupu on kirppikseltä, siinä oli sisällä hammastikkuja...nyt pupu odottaa syliinsä julisterullia. :) Taustalla näkyy aivan minimaalisen pieni lelukauppa, jonka lelut (vaunut, pupu, keinuheppa) ovat irtonaisia ja tooodella ihastuttavia.

1993504.jpg

Lelukaupan oikeassa takanurkassa on nallejen kokous. Ylähyllyllä ovat erikoiset japanilaiset nuket -hieman vanhempien lasten leikkeihin!

1993505.jpg

Juuri kun pohdin, mistä lisää hyllytilaa, sain kirpputorisiivousta suorittavalta ystävältä mainion minihyllykön. Kiitos Samson! ;)

1993506.jpg

Vasemman sivun hyllykkö on kirpputorilta ja todella ohutta puulevyä (siinä oli sisällä pääsiäiskoristemunia, yksi joka lokerossa). Maalasin hyllyn akryyleilla lelukaupan ilmeeseen sopivaksi.

Yksi ilta vierähti pelilaatikoita kootessa (keskellä). Vasemmalla näkyvä valmis lahjapaketti löytyi Uudestakaupungista kirppikseltä, kassalla oli pieni tavarakori, josta sai poimia ilmaisia aarteita. :) Lahjapaketin alapuolella näkyy oma suosikkini lelukaupan tarjonnasta; pienen pieni barbienukke kalusteineen.

1993509.jpg