Dodiin! Nysse voi alkaa! Nimittäin uusi harrastukseni saippuanvalmistus.

Kävin kärsimättömyyttäni penkomassa Sinooperilla, mutta vaikka siellä olikin suht edullista saippuamassaa, väri- ja tuoksuvalikoima oli varsin suppea. Ei siis auttanut kun tilata netistä lisätarvikkeita. Löysinkin ihanan nettikaupan, ja kun kotiuduin jälleen Englannista, kotona odotti hyväntuoksuinen paketti..

Tilasin tuotteet siis Pienestä Tuoksukaupasta. Saippuamassaa on nyt kahta erilaista, tuleepa testailtua. Molemmat on kuitenkin sellaista mikrossa/vesihauteessa sulatettavaa, en uskalla millään vaikeammalla alkaa kikkailemaan. Sinooperista ostin oranssin värin, Tuoksukaupasta fuksianpunaisen, josta saa kai aika helposti eri sävyjä väriä lisäämällä. Lisäksi valkoista titaanijauhetta vaalentamiseen (tästä kuvittelen tekeväni myös saippuakakun "kermavaahdon").

Tuoksujen valinta oli -tietenkin- kaikkein vaikeinta. Onneksi eivät ole kovin kalliita niin uskalsin jo kokeilueräksi tilata useamman. Oranssinvärisestä saippuasta tulee jääteen tuoksuista! Namnam.

Pinkkiin saippuaan sitten joko vadelmaa tai vaahtokarkkia. Lisäksi tilasin limettisokeri-tuoksun, ihan vaan koska sitä oli rajoitettu erä!

Eikun sitten saippuoimaan. Jos ei mene ihan pieleen niin tiedän mitä kaverit saa joululahjaksi (villasukkien lisäksi...).

p.s. Jos jollakulla on hyviä vinkkejä/ohjesivustoja jakaa, niin otan mielelläni ohjeistusta vastaan.