Hip hei, mullapas onkin uusi tietokone! Punainen. Toimiva! Kyllä kelpaa kirjoittaa gradua taas, ja vähän muutakin.

Ulkoisen kovalevyn uumenista kaivelin aiemmin otettuja valokuvia, ja tajusin etten ole blogannut alkukesän ihanasta pitsilöydöstä mitään! Asia korjataan nyt ja heti.

Kirjoituksen pointtina on siis ihanat kirppislöydöt Turusta. Kaikelle on löytynyt jo paikkansa, paitsi pitseille, jotka odottavat että mulla olisi aikaa kaivaa ompelukone esille..

pitsit-normal.jpg

Pitsit päätynevät erilaisiin tuunailuihin. Pitäisi koristaa yksi hylly, ommella huivi, tuunata kassi.. Maustepurkit ostin hetken mielijohteesta kun olivat tuollaista country-tyyliä josta mä tykkään. Olen jopa saanut ne kaikki nyt käyttöön, putsauksen jälkeen niistä on tullut koti kanelille, muskotille sun muille. Ja kun kerran uusi perhejärjestely on kansainvälinen, on ihan loogista että mausteetkin löytyy englanniksi.

lavender-normal.jpg

On täytynyt taas totutella ajatukseen siitä, että toisenkin mielipide täytyy ottaa sisustuksessa huomioon. Hollantilainen lupasi kertoa jos "pitsiä ja pinkkiä on liikaa". En kyllä käytä pahemmin pitsiä saati pinkkiä sisustuksessa, mutta kuitenkin. Ollaan jo ostettu pari huonekaluakin yhdessä -kuinka vakavaa!

Laventelitaulu on ollut parvekkeella koko kesän, vieressään kimppu L´Occitanen laventelia. On pitänyt jo pitkään ommella laventelisydämiäkin, mutta siellä se kimppu edelleen koskemattomana nököttää. Onneks on kauniisti paketoitu. :)

Lehtilautanen päätyi töihin työhuoneen ihanan leveälle ikkunalaudalle. Siihen tuli päälle aiemmin kuvaamani kuivat koristejutut. Kannatti odottaa sopivan kulhon löytymistä!

Olen taas osallistumassa pariin vaihtoon syksyn kunniaksi. Toisessa vaihdossa tehdään Kierrätyskassi kaverille, ja toisessa yllätetään syksyinen kierrätyskaveri kirppislöydöillä. Vielä ehtii osallistumaan kumpaankin Vaihtobaarissa!

 

Olen ehkä vähän outo, mutta mun mielestä on ihanaa kun tulee syksy. Neuloin jo yhdet villasukatkin. Ja säärystimet. Ja huppuhuivin. Kuvia myöhemmin sitten.