...Helsinkiin.

Niinpä taas ja jälleen opettelen ulkoa aamujunien lähtölaiturit ja InterCityn kuulutukset, kiskon perässäni vihreää lentolaukkua muhkuraisella Rautatientorilla ja loppupäivästä en enää tiedä kuka olen ja missä asun. Mutta hauskaa on. Ja opettavaista. Ja ennen kaikkea Jotain Ihan Muuta.

Sain siis kesätöitä armaasta pääkaupungista. Palkka juoksee ja homma on juurikin sitä, minkä vuoksi sisäinen ihmisoikeusaktivistini alunperin päätti alkaa lakimieheksi. Eli ei mitään valittamista.

Eilen juoksin hiki otsassa Kamppiin etsiskelemään Turkuun menevää bussia. Nauroin melkein ääneen kun huomasin, että mut onkin vaan lähetetty vaihdokkina Helsinkiin, korvaamaan Turkuun muuttanutta kulttuurielämää. Sen enempää en ota kantaa Kulttuuripääkaupunkihankkeeseen, mutta täytyy sanoa että tämän mainoksen tekijä on niinikään palkkansa ansainnut. Puolet Forumin julkisivusta oli mainoksen peitossa. :D

Hehe.

Asuminen Helsingissä on mutkikasta, mutta järjestynee ihanien kavereiden avustuksella. Bunkkasin jo yhden yön kaverin sohvalla (kahdenistuttavalla!!) ja ensi viikolla saan katon pääni päälle kun toisen kaverin poikaystävä lähtee muualle töihin ja pääsen sen asuntoon pariksi viikoksi. Olen palveluksia velkaa kohta joka suuntaan..

Ihanaa on myös se, että Helsinki on täynnä kavereita, joiden kohtalo on myös johdattanut kesäksi tai pidemmäksi aikaa pääkaupunkiseudun palkkapussukoille. Suunniteltiin jo vaikka mitä tekemistä, tässä loppuu vielä kesä kesken. Aurinko paistoi myös Helsingissä, kadut on täynnä elämää ja terassit auki. Kreisikesä 2010 voi alkaa!