Salaisen sydänystävän paketti saapui hyvissä ajoin ennen ystävänpäivää! Salainen ilahduttajani oli vaihon järjestänyt Possumamma, ja paketista löytyi hänen itse tekemiään peltisydämiä -IHANIA! Nyt mä pyörin näiden kanssa ympäri asuntoa ja mietin mistä ne saa arvoisensa paikan. Taidan silti kesällä laittaa ne parvekkeelle tuomaan maalaisromanttista tunnelmaa. Kiitos Possumamma kivasta lahjasta ja kivan vaihdon emännöinnistä!

DSC04739-normal.jpg

Paljastan samalla mitä itse askartelin omalle ystävälleni. Peikkotyttö Metsänlaidalla -blogista sai multa sydämmellisen paketin. Mietin pitkään mitä askartelisin, ja päätin sitten tehdä tällaisen tilkkusydämen, jollaista olen halunnut tehdä jo kauan.

DSC04663-normal.jpg

Sydäntä oli kiva tehdä ja oikein innostuin pienten nappien ja helmien ompelusta, varsinkin kun se onnistui yllättävän hyvin televisionkin ääressä. Kivaa tämän tekemisessä oli myös se, että lopputulos sai tarkoituksella olla vähän rosoinen, eikä ompelukonetta tarvittu mihinkään saumojen viimeistelyyn. Tilkkuja vaan toistensa päälle, koristeita mielikuvituksen mukaan ja täytteeksi vanua.

Tietysti halusin myös neuloa jotain nopeaa, ja siksi matkaan lähti myös sydänkuvioinen läppäpipo. Ohje oli Stitch n´Bitch Nation -kirjassa ja nimikin osuvasti Valentine´s Hat. Lanka tässä Novitan Karuselli (ruskea) ja Sirkus (pinkki). Hattua sovitti ennen postitusta ystäväni Totoro.

DSC04699-normal.jpg

Koska intarsia ei multa edelleenkään tunnu sujuvan, sydänkuvio on tehty silmukoita kopioimalla...


HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!