Krooh, en ole ehtinyt neulomaan mitään, paitsi kolme kuvaamatonta (ja jo eteenpäin annettua) tiskirättiä ja kolme isoäidinneliöistä tehtyä pipoa. Mut siis en paljoakaan mitään.

Eilen oli kiva touhulauantai, lähdin kaverin houkuttelemana Finlandia-talolle luonnonkosmetiikkamessuille. En mä mitään raaskinut ostaa, mutta keräsin ilmaisia näytteitä kivaan kassiin, jotka 1000 ensimmäistä kävijää sai ovelta. Tietysti mentiin myös jäähallin kirpparille pyörimään. Saldo oli hyvä; mm. kaksi kivaa mekkoa töihin (yht. 6€) ja mahtavat nahkaiset kävelykengät kahdella egellä. Mutta ei siis pahemmin blogikuvattavaa, muutama muovinen minijuttu. Sensijaan laitan tähän kuvat aiemmin löytyneistä käsityötavaroista, jotka tuli todella tarpeeseen.

Ihana pieni pärekori, lasisia säilytyspurkkeja ja isoja, kauniita nappeja. Ruskeat napit on puisia. Tuollaiset maksaa älyttömästi uutena ja näitä tarvitsee usein neuleisiin.

Sitten löysin vinon pinon muliinilankoja, joita sopii käyttää aplikaatioihin ja kirjailuun..niistä olen nyt innostunut noiden tuunailujuttujen myötä.

Ja vielä tällaiset ihastuttavat hakaset vanhassa pakkauksessa. Myönnetään että näille ei ole heti projektia valmiina, mutta hei, hintaa oli 5 senttiä/arkki. Kyllä nämä toimittaa napin virkaa vaikka omissa vaatteissa jos on tarvetta.

Olen useammin kuin kerran jäänyt suustani kiinni (usein tahtomattani..) tuolla jäähallin kirppiksellä kaikenmaailman käsityömummojen kanssa. Nooh, ihan kivaahan se on. Eräs rouva innostui ihan hulluna kun huomasi mun penkovan hänen pitsiliinalaatikkoaan. "Oih! Ihanaa nähdä noin nuoren naisen arvostavan käsitöitä!!" En raaskinut kertoa että etsin pitsiliinoja, jotta voisin tehdä niistä jotain muuta. Rouva halusi antaa mulle alennusta koska toin niin paljon hyvää mieltä ja toivoa maailmaan käsityöinnostuksellani. Eilen toinen mummeli halusi antaa mulle vinkkejä et mitä mun kannattaa tehdä (kerroin vasta opettelevani virkkaamaan). Nyt pitäis tehdä sellainen tarjotinteline seinälle, virkkaamalla. Hehee, varokaa kaverit, joku saa sen sitten lahjaksi! No, olipas kiva piristää vieraiden mummojen päivää. Pitäis vähän oseammin muistaa piristää omien mummojen päivää...