Hartsa on ollut vähän paitsiossa, kun en mä ehdi nukkekoteilemaan ikinä kun aina olen kipeä tai pitäis kirjoittaa gradua. Harrin talo on kyllä ainut mikä asunnosta tällähetkellä löytyy, muut ovat vieläkin evakkoretkellä. Tänään korjattiin joulukoristeet ja siirsin Harrinkin mökkiä. Sielläkin oli joulukoristeiden siivous meneillään.

Harri varpisteli tikkailla ja yritti saada hopeaisia joulupalloja kuusesta. Oli näköjään saanut apujoukkoja mukaan, ja hyvä niin koska tuo portailla keikkuminen näytti aika vaaralliselta..

DSC07719-normal.jpgDSC07716-normal.jpg

Mutta hetkonen..kukas on tämä tumma komistus, joka pallokoria kannattelee? Harrilla taitaa olla jotain kerrottavaa... (ja onhan sitä jo odotettukin!).

Vuosi 2012 näyttää Harrin kohdalla alkaneen mukavasti. Kaukana asuvasta ystävästä on vuosien saatossa tullut vähän enemmänkin kuin ystävä. Muistatteko kun Harri sai mystisen kukkalähetyksen 3 vuotta sitten? Sen lähetti William!

William on opiskellut viime vuodet Lontoossa Judith Blacklock Flower Schoolissa floristiksi ja puutarhuriksi. Opinnot oli suoritettava loppuun, vaikka mieli jo haikailikin Suomeen ja erään tietyn dekkarikirjailijan tupaan punkkulasilliselle. Williamin isä on britti, mutta äiti suomalainen, joten kylmä pohjoinen ei ole Williamille täysin vieras paikka, vaikka hän onkin asunut suurimman osan elämästään Englannissa. William työskenteli aiemmin pankkiirina Lontoossa, mutta kyllästyi hektiseen elämäntyyliin ja päätti vaihtaa ammattia tyystin toiseksi! Harrin William tapasi jo vuonna 2008 kirjamessuilla Suomessa. Tuolloin William oli mukana tiimissä, joka promotoi Judith Blacklockin uusinta kirjaa. Kirjoittaminen kiinnostaa myös Williamia. William on myös dekkarien intohimoinen lukija, joten kun pari tapasi toisensa messujen tiimellyksessä, ei keskustelusta meinannut tulla loppua ollenkaan!

Nyt William on siis saanut opintonsa päätökseen Lontoossa ja muuttanut Suomeen, Harrin luo. Ihmekös Harri niin innoissaan väsäsi sitä puutarhavajaa!

Loppiaisviikonlopun kruunasi herkkuhetki kahvilassa. Samalla käytiin keskustelua tulevaisuudensuunnitelmista, Harrin maja kun on varsin pieni asunto kahdelle. Sopu sijaa antaa, mutta olisi mukavampaa jos Williamkin saisi osan perintöhuonekaluistaan vielä Suomeen. Saas nähdä millaisia hankintoja alkanut vuosi tuo tälle pariskunnalle.

DSC07728-normal.jpg

Harri näytti niin onnelliselta kahvilassa rupatellessaan! Ja varmasti hymyn huulille tuo pelkästään jo tuo Jatan leipoma kirsikkakermakakku. Pöydällä oleva hyasintti on askarreltu helmistä, silkkikukan lehdestä ja pätkästä juuttinarua.

DSC07735-normal.jpg

Sain vihdoin kuvattua myös nopeasti tekaisemani nukkekodin kranssit. Vähän jotain sentään askarreltu!

DSC07736-normal.jpg

Ihanaa ja rakkaudentäyteistä vuotta 2012!

DSC07733-normal.jpg