..pienen möökin laittaja...

Kaverit meni Ruisrockiin, minä autotalliin. Saattaa kyllä olla että join silti saman verran siideriä kun ne kaverit festareilla.. Anyways, sain jotain aikaiseksikin. Saanko esitellä Harrin talon:

Tässä kuva lauantai-illalta.

1708684.jpg

Oho kun takaseinä näyttää kuvassa hassulta..8D Se on siis vaneria, sellaista hassua "pehmeää". Talon runko on kirpparilta löytämäni vanha vanerilaatikko, ja vaikka tarkoitus olikin tehdä 1:12 -kokoinen projekti, totesin ettei talo kyllä ole mittasuhteeltaan oikea. Sanoin Harrille ettei sitten pompi siellä ettei lyö päätään kattoon. XD Yläkerran sain näppärästi kun askartelin päälle vaan katon ja takaseinän. Siitä tulee vintti/parvi, jossa Harri siis punkkaa.

Haniselle lähtee kiitokset ikkuna-aukkojen sahaamisesta. Minä ja pistosaha ei ole hyvä yhdistelmä..

Tässä mökin kunto näin sunnuntai-illalla (öö..maanantaiaamuna?). Puutuu enää ikkunapuitteet ja rappuset, sitten pääsen kunnolla sisustamaan! :) Miten ihmeessä saan tehtyä ikkunaan ruudukot?? Leikkaa-ja-liimaa -taktiikka ei oikein toiminut, tai siis kärsivällisyys ei riittänyt.

1708693.jpg

1708695.jpg

Tapetitkin tuli jo seinille. Listoja alan tehdä kunhan olen käynyt ..kröhöm.. yhdessä kahvilassa lattella.

Tässä alakerta, eli tupakeittiö

1708698.jpg

Ja tässä yläkerran työhuone. Rappuset eivät ole vielä oikeassa kohdassaan, kunhan kokeilin..

1708701.jpg

Huomenna jatketaan! En tosiaan ole kovin kärsivällinen, ja olenkin ihmetellyt että miksi juuri tällainen pientä näperrystä vaativa harrastus on vienyt sydämeni. Tänään tajusin että pienet osat kuivuvat nopeasti maalaamisen ja liimaamisen jälkeen, ja aina voi silläaikaa tehdä jotain toista kohtaa. Eli hommaa riittää, mulla ainakin meni koko viikonloppu yllättävän nopeasti. Eri asia on sitten se, pitääkö se talo tosiaan rakentaa yhdeltä istumalta...