..ja kaikenlaisia miniunelmia tarttui haaviin. Kaikkia en edes kerennyt kuvata, kun ne jo päätyivät askartelupöydälle tai johonkin nukkekotiprojekteista. :) Tässä jotakin satoa... Suurin osa näistä päätynee dekkarikirjailija Harrin taloon. Etualalla oleva oluttynnyri on jo toinen samanlainen löytö, täytyy varmastikkin jossainvaiheessa askarrella pubi tai vanhanajan kestikievari. :)

1308431.jpg

 

Nämä löydöt tein mm. viime viikonlopun kirpparikierrokselta. Polkupyörä menee Harrille, hän kun ei autoista juuri perusta. Helmi/korupussit olivat todellinen löytö ja ne innostuttivatkin jo askartelemaan hajuvesipulloja nukkekodin naisille...:) Padan saa Lamia-noita, mikäli suvaitsee jonain päivänä näyttäytyä näillämain... Keskellä kuvassa on Harrin kissa Scarlet.

1308438.jpg

Tässä vielä kaupanpäälliseksi nettihuutokauppaostoksista saamani puiset kalusteet, jotka saa tuunaamalla varmasti johonkin miniprojektiin sopiviksi. Keskellä ihana vanha taulunkehys, josta ajattelin tehdä peilin. Takana sininen ikkunaruutu, jota joku möi kirpparilla ja ihmettelee nyt varmaankin että kuka hullu senkin osti. No minä! :D Teen samasta mallista Harrin taloon ikkunat...

1308436.jpg