Joku miniprojekti edes edistyy. Löysin Turusta kirpparilta tällaisen lapsekkaan lelutalon. Hinta ei päätä huimannut ja aloin miettiä että voisiko lelukauppa olla itekin vähän niinkuin lelun näköinen. Talo oli hyvässä kunnossa, vain yksi seinä asennettu väärin päin, joten tuunattavaakaan ei ollut. Ei muuta kun kyytiin vaan! (samalla reissulla löytyi aika paljon Pennyn ponitallilaisia, siitä lisää myöhemmin..)

Piti tietysti heti purkaa lelukauppa varastolaatikostaan ja katsoa mahtuuko kaikki hankinnat sisälle. No siis hyllyt ei tietenkään mahtuneet, mutta mä ajattelin että se ei ole iso vahinko jos saan tylsän laatikkomallin sijaan nyt koottua kaksikerroksisen kauppatalon.

Aulassa on kassa ja palvelutiski, jonka takana Mary jo huitookin.

Mietin että pidänkö talon tuollaisena puun värisenä, ainakin lattiaan ja kattoon väri sopii. Ehkä seinät voisi tapetoida jossainvaiheessa. Nyt lähinnä mietin tavararoiden järjestystä vielä..pitää varmaan mennä oikeaan lelukauppaan muistelemaan että onko ne tavarat teemoittain vai miten siellä hyllyissä..

Kassan takana on nukkekodin nukkekoteja.

Alakerrasta löytyy vähän enemmän "tyttöjen leluja" eli leikkimoökin kalusteita ja barbinukkeja tavaroineen.

Yläkerrasta löytyy sitten pehmoeläinvalikoimaa; isoja lattialle laitettavia pehmoja, keinuhevosia ja nalleja..

..sekä lisää leikkikalusteita.

Seinät kaipaavat vielä hyllyjä, mutta luulenpa että myytävien lelujen keräily alkaa olla loppusuoralla. Toiveena on löytää suurempi kassakone vielä + kassatiskille jotain pientä myytävää. Kohta saa ostajat tulla!