..arvatkaas mitä mä ostin kirpparilta...

Aivan! Pennyn ponikerhon talleineen päivineen! Enhän mä tällä tee yhtikäs mitään, mutta kun innostuin edellisen ponibloggauksen jälkeen vähän selvittelemään että mitä poneja ne olikaan, törmäsin tähän nettihuutokaupassa. Mukana tuli pari heppaa ja ratsastaja, mutta olen keräillyt muita tallilaisia sitten kirpputoreilta ympäri Suomenmaan. Enää puuttuu opehenkilä ja kaksi ponia, mutta kyllä tällä kokoonpanolla jo tunnin pystyyn saa. :)

Itse tallirakennus on vähän lurpsahtanut, kun se on muovilla päällystettyä pahvia. Mutta muuten on ehjä. Onnistuin kirppareilta löytämään myös esteen ja pari heinälaaria. Se on oikeasti hieno tunne kun kahlaa läpi randomia sälälaatikkoa jossain kirpputorilla ja yhtäkkiä tunnistaa joukosta juuri SEN ruskean heinälaatikon jota tarvitsee "yhteen juttuun vaan" -sitten saa selitellä kirppisseuralaiselle omia outoja edesottamuksiaan.

Tässä kuvassa ollaan varmastikin lähdössä tallityttöporukalla maastoon. Huomasin vasta kuvan lataamisen jälkeen että yksi poni on innostuksissaan heittänyt ratsastajan tallipihan lampeen nassu edellä. Vaarallinen harrastushan tämä on.

Vielä pitää kerätä puuttuvat ponit Lightning ja Rusty, opettajaukkeli Michelle ja voitokas ratsastaja Jennifer ja sitten voin taas ihmetellä että mikä järki tässäkin oli. Mut hei, oli hauskaa fiilistellä lapsuusmuistoissa!