On täällä graduhautomossa haudottu myös neuletöitä..

Päätin pontevasti hankkiutua eroon kaikista kaappiin kertyneistä langoista. Se on vähän vaikeaa, koska joka syksy markkinoille kierii toinen toistaan ihanampia lankauutuuksia.. Tsemppasin silti sen verran että tein Novita Teddy -langoista syksyisen huppuhuivin. Olin tyytyväinen lopputulokseen, lanka on ihanan pehmeää ja hupusta tuli muhkea. Harmi vaan ettei väri ollut oikein mulle tyypillinen, varsinkaan kun jouduin yhdistämään kahta eri jämälankaa. Onneksi kaverille kelpasi tämä ihanuus -hänelle sopii oranssi muutenkin.

Edelleen oli jäljellä villasukkalankaa viime talvesta. Ajattelin että miesten sukat vievät paljon lankaa, mutta kyllä tuota Novitan Sinisorsaakin vielä jäi yli.. Pienistä värikkäistä lankapalloista olen tehnyt (yhdet illassa!) pieniä sukkapareja -vähän tuntuu että kohta niitä taas tarvitaan Helsingin tädiltä.

Aivan..eihän niitä kaikkia uutuuslankoja voinut olla ohittamatta. Aloin tehdä itselleni samanlaista huppuhuivia kuin yllä, mutta vaihdoin langaksi Novitan Noki -uutuuden. Ei näytä tulevan ihan yhtä muhkeaa, vaikka tuosta langasta pidänkin. Ehkä tämänkin saa joku pienipäisempi lahjaksi. Tästä langasta täytyy kyllä tehdä jotain muuta vielä, tulee tosi kaunista jälkeä.