Kyllä nyt kävi kuulkaas niin että meikälaiskiainen meni ja valmistui tällä viikolla! Soitin kansliaan keskiviikkona ja utelin että koskakohan suoritukset näkyy, kun olin maturiteetissä 16. päivä ja gradun tulokset tuli. Sihteeri siihen että "sää valmistuit eile jo."

Gradun tulokset yllättivät kyllä aika hyvin, en voi uskoa että mä vielä hetki sitten hermoilin että meneeköhän se edes läpi. Nyt täytyy edelleen välillä nipistää itseä käsivarresta että uskon että se oli siinä ja nyt alkaa kreisikesä ilman oppivelvollisuuksia!

Maturiteetin jälkeen käppäilin laitosrakennukselta poispäin hieman haikein fiiliksin. Vaikka täytyy kyllä sanoa etten tule tuota uimahallin näköistä rumilusta pahemmin ikävöimään. Mutta on se silti outoa kun elämässä pitkä *kröhöm* vaihe loppuu ja uusi alku on edessä.

Hyvästi Calonia, kuluttakoot muut takamukset luentosalejesi penkkejä tästä lähin!

Koska uudet alut tulevat aina (ainakin mun elämässä) yhtäaikaa, päätän haikein mielin myös Vuodatukseen vuodattamisen. Halusin blogin, jonka kuvat saa klikattua isommaksi. Haaveissa on ostaa uusi, kunnollinen kamera ja alkaa tekemään nukkekotiproggiksia taas pitkästä aikaa.

Kiitos kaikille blogia täällä seuranneille. Toivon että löydätte tienne myös Buckyn uuteen osoitteeseen, jossa bloggailut jatkuvat. Lisätkää itsenne lukijoiksi tai jättäkää ainakin merkki itsestänne.

This is

Absolutely Buckylous!