Nythän mä ne muistin! Englannista ei paljoa nukkiskamaa herunut, mutta vaihto-oleskelua edeltänyt automatka halki Euroopan toi onneksi jotain pientä kivaa nukkekoti-ihmisillekin. Olin jo melkein unohtanut nämä ihanuudet...

Saksassa pysähdyttiin Mettlachin pieneen kyläpahaseen, joka oli outlettien luvattu maa. Villeroy&Boch-shoppailujen lomassa pääsin penkomaan paikallisten kirppispöytiä, ja löytyihän sieltä vähän "villeroy&bochia" minikoossakin.

Pienet vaakunat ovat kai korunosia tms. ja niissä on saksalaisten kaupunkien nimet. Näistä saa kivoja matkamuistotauluja lundbylaisille.

Ranskan puolella pengoin niinikään kirpputoreja useammankin päivän. Harrille löytyi ihana vanha kahvimylly ja sitten tuollainen metallinen mikälie..

Niin, ja vielä pirtsakan punainen pippurimylly!

Niinikään löysin pieniä (siis toooosi pieniä) lasisia lintuja ja tuollaisen korin. Muistaakseni tein muitakin löytöjä, mutta niitä en sitten kai ole ehtinyt reissun aikana kuvailemaan.. täytyy penkoa kansioita ja tehdä niistä oma bloggauksensa. Ihanan aurinkoiset matkakuvat saivat kyllä menojalan taas vipattamaan..jonnekkin tarttis. Harmi vaan kun tilien yhteenlaskettu saldo on miinus jotakin. Onneksi on lentoliput Englantiin taas kuitenkin varattuna..toukokuulle!