Bongasin kivan blogin nimeltänsä Anriko. Sieltä bongasin kivan haasteen nimeltänsä 30 Kuvaa. Haasteen sai napata kuka tahansa omaan blogiinsa, ja mitäpä parempaakaan tekemistä mulla olisi tässä kun istun koneella ja teeskentelen kirjoittavani gradua. (Mä olen kyllä oikeasti tänään lukenut kaksi tapausta, joissa pakolaissopimuksen 1F artiklaa soveltanut valtio oli käyttänyt kansainvälistä syyteoikeutta poissuljentatapausten jälkeen ja tuominnut henkilöt sotarikoksista. - Huomaatteko, jos kirjoittaisin tällaista niin tekään vähät ette kävisi mun blogissa).

Niin, ne 30 kuvaa. Niitä saa laittaa omaan blogiin ihan kuka vaan haluaa, vaikkei oliskaan gradu kesken tai muuta välteltävää. Ellei sitten välttele kameraa. Kuvat saa jopa julkaista ihan missä järjestyksessä haluaa, koska internettiä on niin vaikea nykyisin valvoa. Koska olen auktoriteettipelkoinen, julkaisen numerojärjestyksessä ekan, eli omakuvan.

crowmoorpikkuanna-normal.jpg

Tämä on otettu siskon synttäreiltä joskus pimeällä 80-luvulla. En tiedä mitä silloin limppariin vielä laitettiin, tai kenties mulla on vaahtokarkkiyliannostus. Parempi tämä silti kun laittaa uusi kuva, jossa näytän edelleen samalta.

Kuvia kehiin!

 

Kuva 1: Omakuva
Kuva 2: Suosikkitavara
Kuva 3: Perheenjäsen
Kuva 4: Harrastus
Kuva 5: Vanha kuva
Kuva 6: Teema "vihreä"
Kuva 7: Kuva jota en koskaan julkaissut
Kuva 8: Suosikki kuva
Kuva 9: Päivän asu
Kuva 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Kuva 11: Hullua
Kuva 12: Arkeni
Kuva13: Teema “valo”
Kuva14: Talvikuva
Kuva 15: Rakkaus
Kuva 16: Mustavalkoinen omakuva
Kuva 17: Hetki
Kuva 18: Tunteet
Kuva 19: Täällä minä asun
Kuva 20: Teema “erilaiset”
Kuva 21: Kun olin pieni
Kuva 22: Tästä olen riippuvainen
Kuva 23: Kesäkuva
Kuva 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Kuva 25: Kaikessa kiireessä
Kuva 26: Tämä naurattaa aina
Kuva 27: Teema ”kaksi”
Kuva 28: Sää
Kuva 29: Uusin kuva minusta
Kuva 30: Valinnainen kuva