Siinä se nyt on! Buckyn kauan juonima leipälaatikkopubi! Tätä on odotettu...

Kirppikseltä löytyi vihdoin sopuhintainen (1€) leipälaatikko. Pubiin sopivaa tavaraa on keräilty jo jonkin aikaa, vihdoin alkavat palaset loksahtaa paikoilleen. En mä tiedä koska tätä oikeasti ehtisi tehdä. Toisaalta, pubi on aika pieni, eikä ehkä mikään monen vuoden työmaa, jos kerran tarttuisi hommiin. Ehkä kesällä siiderien lomassa voisin sisustaa tämän.

Pubin nimi on ollut mielessä jo kauan, varsinkin tämän syksyn myötä varmistuin asiasta. Kivisen tien baarissa on hyvä hukuttaa murheet tuopin pohjalle, Toisaalta siellä voi pohdiskella kaikenlaista mukavaa, ja saada draivia elämän mutkiin..

Baaritiski on jo paikoillaan, samoin Tiimarista löytyneet baarituolit. Kukahan tänne saatais tarjoilemaan..?

Noita oluttynnyreitä on tainnut tulla kahmittua vähän liikaa. Ei taida kaikki mahtua sisään.. Vaiheessa on myöskin päätös pubin sisustustyylistä. Näyttäisi olevan tällähetkellä vähän villin lännen meininki. Englantilaiset pubit innoittivat osaltaan tähän hommaan, toisaalta brittipubin tekisin mieluiten sellaiseen kunnon englantilaiseen tiilitaloon.

Luulenpa että tämä pikkupubi tulee henkimään vähän vanhanaikaista kapakkatunnelmaa. Lähiöpubia tästä ei kuitenkaan tule, sen mä jo tiedän!

Penkkien virkaa toimittavat toistaiseksi skumppapullonkorkit. Saapi nähdä tuunaanko niistä jotain vai kyllästynkö ja ostan kunnon jakkarat asiakkaille. Ensin täytyy tosiaan hommata se baarimikko jostain..

Tervetuloa uudelleen kun olutvalikoimamme on laajentunut!