Mies oli tuossa eräänä päivänä heittämässä pois pahvilaatikkoa, jossa oli ostanut jonkin tekniikkavempeleen. Onneksi on jo oppinut kysymään mielipidettäni poisheitettävien tavaroiden mahdollisista uudellenkäyttömahdollisuuksista! :D Minähän näin pahvilaatikossa heti jos jonkinsortin potentiaalia, siinä oli valmiiksi kivat lokerotkin.

Olen menossa viikonloppuna kirpputorille -vaihteeksi myymään- ja mietin jo valmiiksi miten laitan suuren läjän myytäviä koruja esille..suuressa korissa tms. korut tuppaavat menemään solmuun eikä niitä jaksa sieltä kukaan katsella. Päätin siis tuunata pahvilootasta itselleni "koruesittelyrasian".

Aamulla maalasin laatikon sisäpuolen ja kannen kullanvärisellä spraymaalilla. Tuli sentään sen verran käytyä pihalla kun oli niin kaunis ilmakin...:)

Kunkin lokerikon täytin vanulla (sellaisella palavanulla), jonka ympärille kiinnitin kangasta. Tuo kangas on peräisin kirpparilta ostamastani hameesta, jonka lyhennytin tunikaksi ja oli hyvä löytää loppukankaallekin käyttöä. Miehen tavaroista löytyi kivoja pieniä kullanvärisiä koukkuja ja taulunkiinnittimiä, jotka painelin nauloilla kanteen kiinni. Suurin homma oli virittää tuo kannen aukipitävä samettinauha niin, että laatikko tosiaan pysyy auki (tosin vasta kun kannessa on koruja painona). Jos saan kannessa roikkuvat korut myytyä täytyy kehittää loppupäiväksi jotain muuta painoa....:)

Tässä siis lopputulos:

1394908.jpg

Okei, näyttäähän se vieläkin pahvilaatikolta (kultaväri ei oikein näy tuossa kuvassa...), mutta välttelinpähän taidokkaasti tenttiinlukua tämän päivän! :D

1394913.jpg