Ja äkkiä olikin maaliskuu! Vielä ehtii silti postata helmikuun kirppislöydöistä. Lauantai sujui tyttöjen saunaillan merkeissä ja sunnuntai hardcore aamukahvijuoruilulla. Ihanan kiireetöntä. (voispa sanoa et elämä on).

Vaikka aamukahvi venyi ja venyi, päätettiin silti lähteä katsastamaan Jäähallin kirpparin tarjonta. Myyjät siellä jo siivoilivat pöytiään, mutta ehdittiin me vielä kierrellä. Olen huomannut että Helsingissä kirppishinnatkin ovat korkeammat. Turussa jos kysyt jonkun pienen nallukan tai pikkueläimen hintaa (yleensä siis nukkekotiin/miniprojekteihin sopivia juttuja) niin hinta on "jotain kymmenensenttii". Täällä lähdetään aina eurosta liikkeelle! Sitten saan pahoja katseita kun tarjoan vähemmän. Eiko stadilaiset osaa tingata? Lopulta päädyn silti aina maksamaan puolet enemmän kun Turussa, vaikka hinta laskisikin. Odotan jo tämän kuun työkeikkaa Turkkuseen, mä haluan kunnon kirppismeiningeille!

Jäähallin kirppiksen lisäksi bongattiin uusi DoM-kirpputori Töölöstä. Oli ollut kuulemma paikoillaan jo kolmisen kuukautta, mutta eipä mun ole tullut pahemmin pyörittyä niillä hoodeilla kesän jälkeen Se oli aika pieni, mutta viihtyisä paikka, ja hinnat oli kohtuulliset. Vaatteita näytti olevan tarjolla munkin makuun, mutta päivän budjetti oli siihen mennessä jo pääasiallisesti käytetty (enää sai käyttää kaksi lounaria Amarillossa..) niin ajattelin mennä uudestaan joskus paremmalla ajalla. Itseasiassa täytyy mennä aika piankin, koska unohdin kassalle ostamani keittiöpurnukan. :D

Ja tällainen oli siis päivän saalis:

Kivat keittiöliinat (50 cnt) oli niin vakuuttavan vanhan näköiset, että ajattelin kelpuuttaa ne punaiseen keittiööni. Kotona sitten huomasin että nä on Ikeasta! Oh well..

Kivat koristejutut (30 cnt) ostin työhuoneeseen, ajattelin laittaa sinne ikkunalaudalle vähän jotain piristävää sisustusjuttua kevään kunniaksi. Vielä pitäisi löytää kulho näille.

Neljä koripäällysteistä tuikkulasia (1€) ostin parvekkeelle. Ehkä nä on oikeasti juomalaseja, mutta mä meinaan laittaa nä parvekkeen leveälle kaiteelle kesäiltojen tunnelmaa luomaan.

Annika bongasi mulle 100% puuvillalankaa (50cnt/kerä), jotta voin jatkaa tiskirättien neulomista. :) Ostin myös kuvan virkatun pitsiliinan (10cnt) ja puuvillaisen kauppakassin yhteen uuteen projektiin..

Jäähallilta löytyi myös minipientä; kaksi pikku ruukkua (50 cnt), pieni taulukehys (10cnt) ja jalallinen tarjoiluastia (50cnt).

..ja nalleja!

Päivän ensimmäinen ostos olivat nämä uusvanhat pullot. Meinaan laittaa näihin mun kuuluisaa vappusimaa! Pullot oli siististi pesty, jokaisessa oli suloinen tynnyrin päällä keikkuva poika ja posliininen korkki tiivisteellä. Vappuun saakka saavat odotelle partsilla vanhan kulmakaapin edustalla ja toimia osana sisustusta. Pullot sain yhteishintaan eurolla. :)

Vihreät pikkunallet (50 cnt) löytyivät niinikään Jäähallilta. Yrttiruukku ja pallot ovat kirppislöytö Turusta tammikuulta.

Tällaista tälläkertaa. Joskus munkin rahat riittää. :)